Waarden en normen

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ruimdenkend zijn en diversiteit erkennen en respecteren, wij leven immers in een maatschappij dat bestaat uit diversiteit: samenstelling van huishouden, culturele achtergrond etc. De ontwikkeling van normen en waarden zijn belangrijk om goed met anderen om te kunnen gaan en om zelf duidelijkheid te krijgen wat er van je verwacht wordt als kind.

Wij proberen de thuissituatie en het kinderdagverblijf op elkaar aan te sluiten, zo staan wij bijvoorbeeld stil bij de culturele feestdagen van de kinderen uit de groep, maar ook bij het koken van de warme maaltijd bereiden wij internationale gerechten zodat de sociale kennis van de kinderen toeneemt en zij herkenning kunnen ervaren.

Openheid is belangrijk op de groep, kinderen hebben uitleg nodig over de samenleving om deze te kunnen begrijpen. Wij nodigen kinderen uit te vragen en leggen normen en waarden uit. De ontwikkeling van normen en waarden zijn belangrijk om goed met anderen om te kunnen gaan en om zelf duidelijkheid te krijgen wat er van je verwacht wordt als kind.

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN plaatsen beschikbaar
[dc_social_wall id="7926"]