Elize
ElizePedagogisch medewerker

Ik ben Elize en ik werk met veel plezier bij Kinderdagverblijf Small World. Door met de kinderen leuke een leerzame activiteiten te ondernemen wil ik ze motiveren en stimuleren in hun ontwikkeling. Als moeder zijnde weet ik dat uw kind het waardevolste is en daarom streef ik ernaar dat ieder kind de zorg en aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft, samen met mijn collega’s maken we dit waar. Graag tot ziens bij Small World!

Angela
AngelaPedagogisch medewerker

Ik ben Angela en ik werk met veel plezier al vanaf de opening bij Small World. Inmiddels werk ik al meer dan 25 jaar met kinderen van 0 tot 4 jaar. Elke dag zie ik nog steeds als een uitdaging met de kinderen. Ik vind het mooi om de ontwikkeling van kinderen mee te maken en dichtbij de opvoeding te mogen staan. Het aller belangrijkste in mijn werk vind ik de kinderen liefde, veiligheid en een vertrouwd gevoel geven. Hopelijk mag ik u snel ontmoeten bij Small World.

Anissa
AnissaPedagogisch medewerker

Ik ben Anissa.
Ik ben sinds mei 2018 werkzaam bij Kinderdagverblijf Small World en ga hier nog steeds elke dag met veel plezier naar toe.

Elke dag is anders, en dat maakt het werken zo leuk. Ik vind het heel mooi om “onze” kindjes te zien groeien in hun ontwikkeling van baby- dreumes- peuter tot kleuter.

Seval
SevalPedagogisch medewerker

Ik ben Seval, ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Ik werk met veel plezier bij Kinderdagverblijf Small World. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Graag wil ik kinderen begeleiden in ieders individuele ontwikkeling en daarbij kinderen veiligheid en vertrouwen geven. Dat ieder kind vooral zichzelf mag zijn.

Tot ziens bij Small World!

Annie
AnniePedagogisch medewerker

Mijn naam is Angela, ik ben de trotse moeder van een dochtertje (2018).  Ik heb voor dit beroep gekozen omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan.
Het is mooi  om te zien hoe snel kinderen zich ontwikkelen van 0 tot 4 jaar en dat ik, als pedagogisch medewerker daaraan kan bijdragen.  Ook doet het me goed om te zien dat ieder kind zich ontwikkelt op zijn/haar eigen tempo, van ontwikkelingsgerichte activiteiten tot zelfredzaamheid.  Ik werk met heel veel plezier bij Kinderdagverblijf Small World. Hopelijk tot ziens!

Nadia
NadiaPedagogisch medewerker

Mijn naam is Nadia.

Met veel plezier werk ik bij Small World. Door te luisteren naar kinderen en hen te observeren leer ik hun behoeften kennen, hiermee geef ik kinderen een veilig en prettig gevoel en dat vind ik belangrijk. Ieder kind is uniek en dat maakt voor mij dat het werken elke dag anders en uitdagend is.

Ik hoop u snel te ontmoeten bij Small World.

Sengül
SengülPedagogisch medewerker

Mijn naam Sengül, ik ben getrouwd en ben moeder van twee zoons.

Sinds 23 september 2019 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Small World. Ik vind het leuk om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen van baby tot kleuter en hier mijn bijdrage aan te leveren. Mijn doel is om de kinderen een vertrouwd en veilig gevoel te geven wat een basis is voor een gezonde ontwikkeling.

Ik ontmoet u graag bij Small World!

Hatice
HaticePedagogisch medewerker

Ik ben Hatice.

Sinds november 2019 werk ik met plezier bij kinderdagverblijf Small World. Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn. Activiteiten uitvoeren, spelletjes spelen en verzorgen. Ik wil kinderen graag iets leren. Het doet me goed om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen in hun groei.

Tot ziens bij Small World!

Dilek
DilekPedagogisch medewerker

Ik ben Dilek en ben sinds 2019 werkzaam als pedagogisch medewerker bij Kinderdagverblijf Small World

Inmiddels heb ik al meerdere jaren ervaring in de Kinderopvang en heb ik met meerdere doelgroepen gewerkt. Ieder kind ontwikkeld zich op zijn/haar eigen manier en tempo, dit maakt het werken met kinderen zo mooi. Het motiveert mij om een kindje te kunnen helpen waar dat nodig is. Daarom werk ik met plezier bij Small World.

Tot snel!

Enny
EnnyPedagogisch medewerker

Mijn naam is Enny

In de zomer van 2021 ben ik begonnen als pedagogisch medewerker bij Kinderdagverblijf Small World.

Het werk is niet nieuw voor mij, als trotse moeder van drie kinderen heb ik de de nodige ervaring. Ook heb ik voorheen enkele jaren in de kinderopvang gewerkt.

In het dagelijks leven doe ik aan sporten en ik hou van lekker koken, ook ben ik geïnteresseerd in de Daliga (voetbal).

Ik zie er naar uit om jullie kindjes zich te helpen ontplooien en een goede relatie met hen en jullie op te bouwen.

Groetjes Enny

Taina
TainaStagiaire Pedagogisch medewerker

Ik ben Taina. Op dit moment zit ik in het eerste jaar van de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3.

Ik heb in 2020 ook stage gelopen bij Small World voor de opleiding Helpende Zorg en Welzijn. Hier is mijn interesse naar het beroep van pedagogisch medewerker gegroeid, ik vind het ontzettend fijn dat ik ook bij mijn huidige opleiding weer stage bij Small World kan lopen! Veel kinderen herkennen mij nog, dit vind ik erg leuk!

Tijdens de zomervakantie van 2021 ben ik bijgesprongen als groepshulp, t/m 4 februari 2022 kunnen jullie mij zien op de groene groep.

Tot snel!

Nelida
NelidaStagiaire Pedagogisch medewerker

Ik ben Nelida en ik volg de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang (tweede leerjaar).

In het eerste leerjaar heb ik ook al stage gelopen bij Small World, omdat ik het zo naar mijn zin had heb ik weer gekozen om hier stage te lopen. Het is heel leuk om te zien hoe de kinderen zijn gegroeid en ontwikkeld.

Tijdens mijn stage bij Small World wil ik de kinderen veiligheid bieden en heb begeleiden in hun ontwikkeling.

U zult mij tot juli 2022 zien op de maandag en dinsdag op de Rode Groep.

Mocht u nog vragen hebben hoor ik het graag.

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN plaatsen beschikbaar