Elize
ElizePedagogisch medewerker

Ik ben Elize en ik werk met veel plezier bij Kinderdagverblijf Small World. Door met de kinderen leuke een leerzame activiteiten te ondernemen wil ik ze motiveren en stimuleren in hun ontwikkeling. Als moeder zijnde weet ik dat uw kind het waardevolste is en daarom streef ik ernaar dat ieder kind de zorg en aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft, samen met mijn collega’s maken we dit waar. Graag tot ziens bij Small World!

Aysen
AysenPedagogisch medewerker

Ik ben  Aysen.

Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters.  Na 15 jaar in de detailhandel te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Sinds januari 2022 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf Small World. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling op de manier die het beste bij ze past.
Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het belangrijk dat
 kinderen zich veilig, vertrouwd en thuis voelen.

Ik hoop u snel te ontmoeten bij de Kinderdagverblijf Small World.

Seval
SevalPedagogisch medewerker

Ik ben Seval, ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Ik werk met veel plezier bij Kinderdagverblijf Small World. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Graag wil ik kinderen begeleiden in ieders individuele ontwikkeling en daarbij kinderen veiligheid en vertrouwen geven. Dat ieder kind vooral zichzelf mag zijn.

Tot ziens bij Small World!

Annie
AnniePedagogisch medewerker

Mijn naam is Angela, ik ben de trotse moeder van een dochtertje (2018).  Ik heb voor dit beroep gekozen omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan.
Het is mooi  om te zien hoe snel kinderen zich ontwikkelen van 0 tot 4 jaar en dat ik, als pedagogisch medewerker daaraan kan bijdragen.  Ook doet het me goed om te zien dat ieder kind zich ontwikkelt op zijn/haar eigen tempo, van ontwikkelingsgerichte activiteiten tot zelfredzaamheid.  Ik werk met heel veel plezier bij Kinderdagverblijf Small World. Hopelijk tot ziens!

Sengül
SengülPedagogisch medewerker

Mijn naam Sengül, ik ben getrouwd en ben moeder van twee zoons.

Sinds 23 september 2019 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Small World. Ik vind het leuk om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen van baby tot kleuter en hier mijn bijdrage aan te leveren. Mijn doel is om de kinderen een vertrouwd en veilig gevoel te geven wat een basis is voor een gezonde ontwikkeling.

Ik ontmoet u graag bij Small World!

Dilek
DilekPedagogisch medewerker

Ik ben Dilek en ben sinds 2019 werkzaam als pedagogisch medewerker bij Kinderdagverblijf Small World

Inmiddels heb ik al meerdere jaren ervaring in de Kinderopvang en heb ik met meerdere doelgroepen gewerkt. Ieder kind ontwikkeld zich op zijn/haar eigen manier en tempo, dit maakt het werken met kinderen zo mooi. Het motiveert mij om een kindje te kunnen helpen waar dat nodig is. Daarom werk ik met plezier bij Small World.

Tot snel!

Enny
EnnyPedagogisch medewerker

Mijn naam is Enny

In de zomer van 2021 ben ik begonnen als pedagogisch medewerker bij Kinderdagverblijf Small World.

Het werk is niet nieuw voor mij, als trotse moeder van drie kinderen heb ik de de nodige ervaring. Ook heb ik voorheen enkele jaren in de kinderopvang gewerkt.

In het dagelijks leven doe ik aan sporten en ik hou van lekker koken, ook ben ik geïnteresseerd in de Daliga (voetbal).

Ik zie er naar uit om jullie kindjes zich te helpen ontplooien en een goede relatie met hen en jullie op te bouwen.

Groetjes Enny

Gulay
GulayPedagogisch medewerker

Ik ben Gulay.

Ik ben getrouwd met Ercan en we hebben samen trotse ouders van twee dochters en een zoon.
Vanaf 2011 werk ik als pedagogisch medewerker en heb ik ervaring opgedaan in het werken met kinderen van verschillende leeftijdsgroepen.  Sinds oktober 2021 werk ik als pedagogisch medewerker bij Kinderdagverblijf Small World. Ik kijk er naar uit om met veel plezier voor jullie kinderen te zorgen zorgen en ze te stimuleren in hun ontwikkelingsfases.

Een goede communicatie met ouders vind ik erg belangrijk, dit vind ik noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de kinderen zich thuis voelen. Ik weet zeker dat we een leuke tijd tegemoet gaan en ik kijk ernaar uit om u en uw kind(eren) te ontmoeten.

Precious
PreciousPedagogisch medewerker in opleiding

Hallo, mijn naam is Precious.

Sinds juni 2022 ben ik bij Small World werkzaam in de functie van Pedagogisch medewerker in ontwikkeling. Ik volg de BBL opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

Na 13 jaar in de horeca te hebben gewerkt ben ik toe aan een nieuwe uitdaging, mijn droom was om te werken met kinderen.  Ik heb eerder stage gelopen op kinderdagverblijven en basisscholen. Ook heb ik regelmatig opgepast op kinderen. Ik vind het zo mooi om te zien hoe puur kinderen zijn. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om binnen Small World mijn droom te verwezenlijken. Ik zie het als een uitdaging om de kinderen zich te helpen ontwikkelen en voor te bereiden op de basisschool.

In mijn vrije tijd houd ik van koken, films kijken en gezellige dagjes uit.

Tot snel!

Nelida
NelidaStagiaire Pedagogisch medewerker

Ik ben Nelida en ik volg de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang (tweede leerjaar).

In het eerste leerjaar heb ik ook al stage gelopen bij Small World, omdat ik het zo naar mijn zin had heb ik weer gekozen om hier stage te lopen. Het is heel leuk om te zien hoe de kinderen zijn gegroeid en ontwikkeld.

Tijdens mijn stage bij Small World wil ik de kinderen veiligheid bieden en heb begeleiden in hun ontwikkeling.

U zult mij tot juli 2022 zien op de maandag en dinsdag op de Rode Groep.

Mocht u nog vragen hebben hoor ik het graag.

Shalini
ShaliniStagiaire Pedagogisch medewerker

Ik ben Shalini , ik ben 19 jaar oud en ik woon in Rotterdam.
Ik volg op dit moment de opleiding pedagogisch werk op het Zadkine college.  Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik gek ben op kinderen en hoop in de toekomst als pedagogisch medewerker hen te leren ontdekken en stimuleren.

Ik loop op de woensdag, donderdag (en soms op de vrijdag) stage op de rode groep.

Tot snel!

Judriën
JudriënStagiaire Pedagogisch medewerker

Ik ben Judriën, ik ben 20 jaar oud en woon in Rotterdam. Momenteel zit ik in mijn eerste leerjaar van de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik de ontwikkeling van jonge kinderen interessant vind en meer daar over wil leren. Het belangrijkste vind ik dat kinderen zich thuis voelen op de plek waar zij worden opgevangen,  dat zij zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en persoonlijke aandacht krijgen.

Vanaf november 2021 zult u mij als stagiaire zien bij Small World op de woensdag, donderdag en vrijdag op de Groene Groep.

Ik kijk er naar uit om kennis met u te maken

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN plaatsen beschikbaar