Elize
ElizePedagogisch medewerker

Ik ben Elize en ik werk met veel plezier bij Kinderdagverblijf Small World. Door met de kinderen leuke een leerzame activiteiten te ondernemen wil ik ze motiveren en stimuleren in hun ontwikkeling. Als moeder zijnde weet ik dat uw kind het waardevolste is en daarom streef ik ernaar dat ieder kind de zorg en aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft, samen met mijn collega’s maken we dit waar. Graag tot ziens bij Small World!

Angela
AngelaPedagogisch medewerker

Ik ben Angela en ik werk met veel plezier al vanaf de opening bij Small World. Inmiddels werk ik al 25 jaar met kinderen van 0 tot 4 jaar. Elke dag zie ik nog steeds als een uitdaging met de kinderen. Ik vind het mooi om de ontwikkeling van kinderen mee te maken en dichtbij de opvoeding te mogen staan. Het aller belangrijkste in mijn werk vind ik de kinderen liefde, veiligheid en een vertrouwd gevoel geven. Hopelijk mag ik u snel ontmoeten bij Small World.

Anissa
AnissaPedagogisch medewerker

Ik ben Anissa, 26 jaar en moeder van Sabrina. Ik ben sinds mei 2018 werkzaam bij Kinderdagverblijf Small World en ga hier nog steeds elke dag met veel plezier naar toe.

Elke dag is anders, en dat maakt het werken zo leuk. Ik vind het heel mooi om “onze” kindjes te zien groeien in hun ontwikkeling van baby- dreumes- peuter tot kleuter.

Seval
SevalPedagogisch medewerker

Ik ben Seval, ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Ik werk met veel plezier bij Kinderdagverblijf Small World. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Graag wil ik kinderen begeleiden in ieders individuele ontwikkeling en daarbij kinderen veiligheid en vertrouwen geven. Dat ieder kind vooral zichzelf mag zijn.

Tot ziens bij Small World!

Annie
AnniePedagogisch medewerker

Mijn naam is Angela, ik ben de trotse moeder van een dochtertje (2018).  Ik heb voor dit beroep gekozen omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan.
Het is mooi  om te zien hoe snel kinderen zich ontwikkelen van 0 tot 4 jaar en dat ik, als pedagogisch medewerker daaraan kan bijdragen.  Ook doet het me goed om te zien dat ieder kind zich ontwikkelt op zijn/haar eigen tempo, van ontwikkelingsgerichte activiteiten tot zelfredzaamheid.  Ik werk met heel veel plezier bij Kinderdagverblijf Small World. Hopelijk tot ziens!

Nadia
NadiaPedagogisch medewerker

Mijn naam is Nadia.

Met veel plezier werk ik bij Small World. Door te luisteren naar kinderen en hen te observeren leer ik hun behoeften kennen, hiermee geef ik kinderen een veilig en prettig gevoel en dat vind ik belangrijk. Ieder kind is uniek en dat maakt voor mij dat het werken elke dag anders en uitdagend is.

Ik hoop u snel te ontmoeten bij Small World.

Sengül
SengülPedagogisch medewerker

Mijn naam Sengül, ik ben getrouwd en ben moeder van twee zoons.

Sinds 23 september 2019 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Small World. Ik vind het leuk om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen van baby tot kleuter en hier mijn bijdrage aan te leveren. Mijn doel is om de kinderen een vertrouwd en veilig gevoel te geven wat een basis is voor een gezonde ontwikkeling.

Ik ontmoet u graag bij Small World!

Hatice
HaticePedagogisch medewerker

Ik ben Hatice, 27 jaar en moeder van 2 kinderen.

Sinds november 2019 werk ik met plezier bij kinderdagverblijf Small World. Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn. Activiteiten uitvoeren, spelletjes spelen en verzorgen. Ik wil kinderen graag iets leren. Het doet me goed om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen in hun groei.

Tot ziens bij Small World!

Dilek
DilekPedagogisch medewerker

Hallo allemaal

Mijn naam is Dilek karadeniz en sinds 2019 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Kinderdagverblijf Small World

Inmiddels heb ik al meerdere jaren ervaring in de Kinderopvang en heb ik met meerdere doelgroepen gewerkt. Ieder kind ontwikkeld zich op zijn/haar eigen manier en tempo, dit maakt het werken met kinderen zo mooi. Het motiveert mij om een kindje te kunnen helpen waar dat nodig is. Daarom werk ik met plezier bij Small World.

Tot snel!

Zoë
ZoëPedagogisch medewerker

Hallo iedereen,

Mijn naam is Zoë en ik werk sinds Januari bij kinderdagverblijf Small World. Ik heb mijn diploma onderwijsassistent behaald in 2018 en werk sinds mijn 1ste leerjaar al met kinderen van verschillende leeftijden.

Zelf vind ik het erg leuk om de ontwikkeling van baby naar peuter te volgen, dit is ook de reden waarom ik heb gekozen om aan de slag te gaan als pedagogisch medewerker.
Ik verwacht kinderen goed te kunnen ondersteunen en ze een veilige, leuke en leerzame plek te bieden tijdens hun jaren bij kinderdagverblijf Small World.

Ik zie er naar uit om kennis met u, en uw kind te maken!

Jamie
JamieStagiaire pedagogisch medewerker

Hallo ouders!

Ik ben Jamie en ik ben 26 jaar oud. Ik volg de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 kinderopvang. Ik werk met veel plezier met kinderen, ik vind het enorm leuk om te zien hoe een klein baby’tje uitgroeit tot een mondige kleuter. Ik wil graag een positieve rol spelen in het ontwikkelen van kinderen, en hun een veilig en vertrouwd gevoel geven.

Ik hoop u snel te ontmoeten!

Groetjes,

Jamie

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN plaatsen beschikbaar