Activiteiten

Binnen Small World worden diverse activiteiten aan de kinderen aangeboden.

Ontwikkeling stimulatie

Bij het voorbereiden van activiteiten houden onze pedagogisch medewerkers ons pedagogisch doel voor ogen, spelenderwijs worden vaardigheden getest en ontwikkeld. Elke activiteit heeft als doel om minimaal 1 van de 3 ontwikkelingsniveaus te stimuleren en is afgestemd om de leeftijd en ontwikkelingsniveau van het kind:

  1. cognitieve ontwikkeling
  2. sociaal-emotionele ontwikkeling
  3. motorische ontwikkeling

Culturele activiteiten

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen bij ons kennis krijgen van de culturen om hen heen, om die reden staan wij stil bij de culturele achtergronden van de klanten en proberen het aanbod van de activiteiten hierop aan te passen. Zo vieren wij  bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst, Pasen, Suikerfeest en Keti Koti.

Groepsactiviteiten

Om de sociale interactie te bevorderen organiseren wij groepsactiviteiten, zo krijgen kinderen de mogelijkheid om onderlinge banden te versterken, sociale vaardigheden en waarden en normen toe te passen. Hun sociale vaardigheden worden hierbij verder ontwikkeld.

Activiteiten aangeboden door externen

Wij willen kinderen graag van alles meegeven, soms is het nodig om hiervoor externe deskundigheid in te schakelen zoals yoga, muziekdocenten, dansles.

Activiteiten buiten het kinderdagverblijf

Soms vinden onze activiteiten buiten de deur plaats, bijvoorbeeld het bezoeken van een voorstelling, speeltuin of kinderboerderij.

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN plaatsen beschikbaar