Mijn naam is Jasmina Hageraats, ik ben moeder van drie kinderen en heb als achtergrond maatschappelijk werk.

Ik merkte bij mijn eigen kinderen dat ik het vroeger lastig vond om een geschikte opvang voor hen te vinden die mij als ouder in mijn behoeften tegemoet kwam. Na gesprekken met meerdere ouders merkte ik dat ook zij hier tegenaan liepen. Ik bedacht mij „Wat zou voor een ouder de ideale plek zijn om hun kinderen op te laten vangen?.‟ Dit heeft geleid tot het opzetten van Kinderdagverblijf Small World.

Het hoofddoel van Kinderdagverblijf Small World is kinderen op een speelse, ongedwongen en veilige manier helpen te ontwikkelen. Het kinderdagverblijf sluit aan op de belevingswereld van het kind zonder hem/haar te begrenzen waardoor hij/zij tegen gehouden kan worden in zijn/haar ontwikkeling.

Kinderdagverblijf Small World komt ouders en kinderen tegemoet door zich flexibel op te stellen en ouders de mogelijkheid te bieden om flexibele en zelfs incidentele opvang af te nemen.

Ieder kind en ouder dient zich welkom te voelen bij Small World, ongeacht hun achtergrond. Ouders moeten hun kind met een gerust hart achter kunnen laten en het gevoel hebben hun kind niet naar de opvang te brengen maar naar zijn/haar tweede thuis. Om dit te realiseren is het kinderdagverblijf huiselijk ingericht en stralen de ruimtes rust en warmte uit.

Ik nodig u van harte uit een kijkje te nemen bij Small World!

Met vriendelijke groet,

Jasmina Hageraats

Eigenaar Kinderdagverblijf Small

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven